Ja, ik wil het geheim ook weten

Het geheim voor meer geluk in je leven wordt in dit e-book onthuld.
Email address
Secure and Spam free...

Allereerst deel ik mijn inzicht met je dat besef dat klagen  enorm veel energie kost, dat het je humeur verslechtert en je leven verkort. Het denigreert je jezelf en degene tegen wie je klaagt. Het doodt je creativiteit en al je inspiratie tot innovatie. Ik bied je dus een Eerst Hulp Bij Klagen aan.

Die bestaat uit het gebruikmaken van een setje van 25 kaarten, steunkaarten, elk met een boodschap die je kan helpen in moeilijke situaties. Je kunt ze ook als ansicht versturen naar iemand wiens ellende en depressie jij herkent. Een cadeautje voor iemand die ploetert met zichzelf.

Daarnaast heb ik een cursusboek voor je samengesteld met oefeningen, tips en affirmaties. Het biedt jou een speelse vorm van zelfonderzoek, prikkelende reflectiemomenten en behulpzame meditaties. Je kunt er je eigen waarnemingen en goede voornemens overal in kwijt. Zo kan het de functie van een dagboekje voor je krijgen. Je gaat leren werken aan het verhogen van de hoeveelheid gelukshormoon, dopamine, in je hersenen. Dat beloont je lichamelijk voor je geestelijke inspanning! De cursus zal je stimuleren om 25 dagen achterelkaar positief en krachtig te werken aan een andere manier van kijken naar de wereld. Kijken vanuit dankbaarheid.

Als je deze zaken eens lekker concreet wilt maken, woon dan eens een Dankbaarheidsworkshop bij. Een ochtend samenwerken met anderen, oefeningen doen en ondertussen veel lachen. Kijk naar mijn Agenda.

(AFFIRMATIE)

Ik houd van mezelf enz…. zie BOEK

Ja, ik wil het geheim ook weten

Het geheim voor meer geluk in je leven wordt in dit e-book onthuld.
Email address
Secure and Spam free...