Ja, ik wil het geheim ook weten

Het geheim voor meer geluk in je leven wordt in dit e-book onthuld.
Email address
Secure and Spam free...

 

 

Mijn naam is Giovanca Hooi,  ik ben geboren op Curaçao  in 1973 en moeder van Blue.  Sinds mijn 15e woon ik in Nederland.  Mijn zoektocht naar meer geluk in het leven is al in mijn jonge jaren begonnen.  Ik kom uit een gezin dat alles behalve oké was en van een eiland waar het klagen is uitgevonden. Toen ik zelf voor de zoveelste keer aan het klagen was, heeft een vriendin me hierop geattendeerd. Volgens haar moest ik gaan leren Dankbaar te zijn in mijn leven. DAT BEN IK GAAN DOEN!

 

Ik verdien mijn dagelijks brood als ZZP-er. Ik geef professionele massages, waarbij ik zowel zeer krachtig als uiterst intuïtief te werk ga. Ik verzorg bovendien coaching en lifestyle consulten en geef regelmatig workshops. Meer weten over mijn leven? Op de pagina biografie vind je als biografie, een deel uit een eerder interview met mij.

Ja, ik wil het geheim ook weten

Het geheim voor meer geluk in je leven wordt in dit e-book onthuld.
Email address
Secure and Spam free...